nunta

Nunta  in Moldova

Fiecare miresă își dorește ca  ziua nunții sale să fie  plină de lumină și să creeze o atmosferă de sărbătoare, deoarece această etapă e cea frumoasă și importantă din viață. Majoritatea perechilor visează ca ziua nunții să fie una deosebită, de aceea ei se pregătesc cu multă seriozitate și pierd mult timp. Este important să menționez, căsătoria este nu numai cel mai important fapt, dar și unul foarte costisitor. Deci, Exclusiv Art a hotărît să numere aproximativ cît vă va costa o ceremonie în Chișinău și în întreaga țară.

 

Restaurantul!

Localul unde doriți să petreceți nunta sau cumătria, trebuie să-l alegeți foarte atent. Deseori se întîmplă că sala este foarte frumoasă și comodă, deservirea se îndeplinește la nivelul cel mai înalt, dar bucătăria este una nereușită și prețurile sunt foarte ridicate, chiar cosmice pentru capitala noastră. Mai mult ca atît, numărul de persoane invitate și meniul au o influență mare asupra prețului. O bună parte din bugetul pentru nuntă se cheltuie pe masă și băutură. În localurile mai mici, meniul pe o persoană costă aproximativ 250-350 de lei. Într-un astfel de restaurant puteți să nimeriți numai dacă îl rezervați cu un an sau doi înainte de ceremonie. Nunta într-un restaurant de 5 stele vă va costa mai mult. Meniul pe o persoană vă va costa mai mult de 500 de lei.În această sumă va intra cîteva feluri de mîncare, fructe, tort și băutura. Unii permit să veniți cu băutura dvs. De asemenea, în afară de plata pentru mîncare, unii cer plată și pentru arenda sălii, dar dacă aveți mulți invitați, aceștia pot să vă facă reducere.

Deci, numărăm: Masa pe 50 de invitați într0un restaurant de clasă mijlocie, vă va costa 15500 de lei. Pentru un banchet într-un super restaurant, veți achita 20000 de lei. 068141136

Decorarea sălii

Banchetul de nuntă trebuie să fie unul deosebit de celelalte. De aceea este important de decorat frumos sala. Dvs personal puteți să vă ocupați de acest proces și să economisiți pe designer, dar aceasta nu va fi mai ieftin, decît să achitați decoratorilor.

Decorarea sălii cu baloane costă de la 200 de lei, iar cu flori vii- de la 1000 de lei. 069256477

Muzica și dansatori în Chișinău

Pentru ca oaspeții să nu adoarmă, aveți nevoie de o bună programă a dansatorilor și tamada. O metodă contemporană, dar nu și tradițională este de a invita pe un Djey, care va veni pe loc cu tehnica sa, doar pentru 100 de euro. O sărbătoare veselă poate să vă organizeze un prezentator bun, serviciile căruia vă va costa nu mai puțin de 100-150 de euro. Principalul că tamadaua mereu are cunoscuți muzicanți și dansatori. Spre exemplu, Exclusiv ART GROUP care cu multă plăcere vor juca, vor dansa și vor cînta la sărbătoarea dvs pentru o sumă anumită.

Prezentarea vestițiilor interpreți de estradă la nuntă costă de la 20 de euro pe oră. Noi alegem DJ-ul sau pe tamada- 150 de euro, starurile estradei- 300 de euro pe oră, dansatori- 50 de euro.

Foto-Video Filmare

Aceasta reprezintă un aspect foarte important în organizarea nunții. Video și fotografiile sunt amintiri. Nu face să economisiți pe fotografi și operatori. Serviciile fotografului și a operatorului va costa 150-300 de euro.

Filmarea video este mai scumpă – de la 150 pîna la 300 de euro. Videorularea în foto-studiou va costa minimum 20 de euro, iar maximum – 100 de euro.

În total: pentru o nuntă simplă aveți nevoie de 350 de euro, iar pemtru una scumpă – 500 de euro.

Transportul

O nuntă fără transport este imposibilă, automobile de clasă lux pentru o nuntă scumpă în Moldova. Arenda cadilacului în Chișinău, cabrioletă costă 30 de euro pe oră,dar pe lîngă aceasta trebuie de arendat și cîteva mașini pentru nănași și părinți. Procatul mașinilor de clasă mijlocie costă de la 5 euro pe oră. Ca să economisiți, puteți să-i rugați pe prietenii dvs să vă ajute.

Dansul mirelui și a miresei

Primul dans trebuie să fie unul ideal. Ce poate face studioul nostru: mișcări frumoase, ușor de îndeplinit. Totul trebuie să fie pregătit. Dacă dvs nu sunteți un coregraf profesional, deci urgent veniți la noi, reducere 20%. O lecție de dans costă 90-100 de lei (4-5 antrenamente vor fi destule).LA REVEDERELAÎNCHIEREA CONTRACTELOR CU NOI ȘI CEREMONIA DVS 069256477 DMITRII GRABOVSCHI SERGIU