Revista "Business Class" ia interviu de la șefii Salonului de balet "Exclusive"

Cel mai strălucit spectacol de dans balet din Moldova este "Exclusive", iar mai corect liderii și fondatorii lui: Dmitri și Anastasia Grabovskie au împărtășit cu revista Business Class cum au început totul și cum a crescut colectivul lor de-a lungul anilor.

Studioul de dans "Exclusive" face parte din topul celor trei spectacole de balet din Moldova, care vor decora orice sărbătoare. Cu ei, cei mai experimentați și bine-cunoscuți conducători lucrează fericiti.

Ei atrag prin strălucirea, diligența și bineînțeles prin profesionalismul său. Deasemenea, surprind și prin inovații, schimbări de compoziții, numere de dans. Spectacolul de balet nu rămâne acelasi niciodată, mereu sunt inventate idei si costume noi, o reprezentare, pur si simplu, strălucitoare. Un spectacol, întotdeauna, pozitiv și emoțional.

Anastasia și Dmitri Grabovski și-au împărtășit succesele pe care le-au obținut în timpul muncii lor și au dat câteva sfaturi cititorilor sai dragi:

- Nu stați pe loc niciodată, investiți în afacerea preferată, chiar dacă este dificil. Acest lucru va contribui în viitor la creșterea veniturilor. - Uimiți clienții loiali cu munca, inovațiile și profesionalismul vostru.

-Iubiți-vă afacerea, și ceea ce faceți, astfel lucrurile vor merge ca pe roate de la sine.

Îmi place și ne aduce o adevărată plăcere să transformăm sărbătoarea Dvs într-un eveniment intens colorat, deosebit și memorabil. Astfel încât toți invitați încă mult timp să vorbească și să își amintească despre această sărbătoare.

De asemenea, ajutăm tinerii însurăței să fie gata de un frumos dans de nuntă. Fiecare pereche are propria sa coregrafie specifică, care depinde de acompaniamentul muzical și, bineînțeles, de interpreții ei înșiși. Cu perechile amatoare de dans se ocupa coregrafii profesionali ale studioului de dans Exclusive. Cuplurile de dans pot alege cea mai apropiată locație de domiciliul său - Botanica sau Centrul.

Pe lângă dansul destinat nunții, oferim și efecte speciale cuplurilor de nuntă, care decorează acest dans cu 100%. Efectele speciale includ: fum greu, focuri de artificii, havuzuri reci, lumină, bule de săpun, zăpadă, fum colorat. Cele mai comune primului dans, desigur, sunt: fumul rece și havuzurile, care împodobesc compoziția delicată, camuflând greșelile și erorile. Atenția oaspeților se va risipi printre toate aceste delicii.

De asemenea, grupul "Exclusive" este implicat în fotografierea profesională: foto-video. Prețuri scăzute, calitate, tehnologii noi, clipuri originale de nunta, love story, toate acestea sunt oferite, cu plăcere, de companiei Exclusive.

Ne place să facem oamenilor fericiți și să ne reîncărcam pozitiv. Poate de aceea facem asta.

Căutați-ne în rețelele sociale: Facebook: www.facebook.com/dansuri.dansatori https://www.facebook.com/BallroomDanceSport/

odnoklassniki.ru - ExclusiveDance https://ok.ru/exclusived

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCywXSwU2Nq8PK7IV8OdLmXg?view_as=subscriber www.tantsi.md Foto-moldova.md Vipsvadiba.md

www.dance-moldova.md www.tantsi.md 060034049