Concert al colectivului Exclusiv Dance Moldova (Dansuri Chisinau)

A avut loc traditionalul concert de binefacere al colectivului “ Exclusiv” cu denumirea “ Cercul prietenilo”. La acest concert au participat toate grupele al colectivului de dans “ Exclusiv”, chiar si acei copii care deabia au pasit in lumea minunata a dansului. Mereu este placut sa privesti cum fac primii pasi pe scena cei mai mici dansatori, la concert au evaluat minunatii si dragalasii puisori si fructele colectivului nostru. Toti au ramas placut surprinsi si incintati de acesti pici. Dansatorii din grupa mijlocie, perechile care participa la multiple concursuri au avut ocazia sa infrumuseteze deschiderea concertului dansind vals si polonez. De asemenea, ei au avut o programa incarcata si si-au aratat abilitatile in programa latino-americana si a dansului contemporan. Stilurile contemporane si moderne au fost reprezentate de grupele de adolescenti. Foarte interesant lucru a fost sa mergem si sa calatorim impreuna cu colectivul “Exclusiv” la un carnaval brazilian- datorita grupei de baza. Noile costume frumoase, dansuri interesante, dansatori incendiari si prezentatoare minunate ca: Maslincova Tatiana si CEA MAI INCENDIARA PREZENTATOARE A MOLDOVEI – DOINITA GHERMAN, CARE MEREU REDA TUTUROR DOAR EMOTII POZITIVE!

La concert au fost prezente personalitati vestite, oamenii politicii si a artei. Conducatorul colectivului, Dmitrii Grabovschi a incheiat  concertul oferind multumiri pentru sustinere si prezenta publicului la o seara minunata si organizata pentru a dezvolta dansurile in intreaga Moldova. Apoi, vestita interpreta Doinita Gherman a interpretat un cintec pentru incheierea concertului si desigur am avut ocazia sa privim focul de artificii care a creat o atmosfera de poveste.

Dupa incheierea concertului, tuturor participantilor li s-au oferit diplome, cadouri de amintire de la colectivul “Exclusiv” si cadouri de la companiile: “ Bucuria”, “ Apa Buna” , “ Aquarelle