Dansatori la nunti, foto video la nunta, efecte speciale, moderator, Dj, fum greu, muzicanti in Moldova, Primul Dans al mirilor, scoala de dansuri

Bună ziua!

Mult stimați doamnelor și domnilor,miri și mirese și simpli prieteni.Mulțumesc mult că ne-ți ales anume pe noi.Înainte ca să ne sunați,vă rugăm să citiți despre compania noastră.

Căi de dezvoltare

Compania noastră a fost fondată în anul 2004, în Chișinău, de la început ca o firmă ce se ocupa de filmările video și foto și predarea dansurilor pentru studenți.Mai tîrziu, aceasta a fost transformată în școala de dans,iar și mai tîrziu- într-o companie mare ce se ocupa cu organizația ceremoniilor și a ocupat un loc demn în buisness-ul moldovenesc și în show buisness.În compania noastră prietenoasă lucrează aproximativ 30 de specialiști,și anume: dansatori profesionali, fotografi, organizatori, operatori, prezentatori, muzicanți, montori, floriști, designeri etc.,mai pe scurt, o echipă prietenoasă care face tot posibilul ca sărbătoarea dvs să fie la cel mai înalt nivel.

Noi nu facem puplicitate-puplicitatea noastră este: am făcut o nuntă frumoasă pentru dvs, am dansat, am filmat, v-a plăcut, dvs ne-ați sfătuit prietenilor voștri, a-ți primit 10% reducere. Este bine tuturor: NOUĂ,VOUĂ și CUNOSCUȚILOR DVS.Acei cunoscuți au procedat la fel- acum toți se simt perfect.

Pe parcursul dezvoltării carierei noastre, studio-ul nostru se dezvoltă în continuare-noi mereu îmbunătățim serviciile noastre foto-video, dar anume, permament procurăm utilaj nou, la momentul dat noi avem cel mai modern utilaj din Moldova,ce se referă  la filmările video,noi filmăm în formatul HDV, facem montări Blu Ray și înscriem pe Blu Ray CD-uri.(formatul Blu Ray este cel mai contemporan și calitativ)

Foto-video montare


Absolut toate fotografiile le prelucrăm, fotografiem manual, fără limite.Fotografiile sunt făcute din formatul RAW(este acel format,din care poți să transformi cea mai rea fotografie,în una perfectă ca o bombonică).Montorul este unul cel mai bun în Chișinău,cu montarea maestrul nostru se ocupă din copilărie(aproximativ 20 de ani).

Dansatori la ceremonii și nunțiDansatorii noștri la ceremonii se deosebesc prin faptul că ei au cea mai diversă programă din Moldova.Conducătorul nostru este Președintele Asociației pe Dansuri Sportive din Republica Moldova Exclusiv,de asemenea Campion al RM pe dansuri sportive.Deci, este evident faptul că el nu va primi în echipa sa persoane neprofesionale.Apropo,dacă doriți,el cu soția sa(care de asemenea este o dansatoare profesională),vor putea dansa și la nunta dvs.Spectatorii foarte mult îi iubesc.

Dansatorii noștri dansează o programă diversă la nunți: dansuri de gală, dansuri populare, de estradă, contemporane, latino, cha-cha-cha, Rock & Roll, passadoble, tango, vals, quickstep, țigănești,de asemenea hiphop,dansuri orientale,vals pentru nuntă,foxtrot etc.De asemenea, băieții noștri întîlnesc oaspeții în costume naționale(avem posibilitatea în fracuri și rochii de gală), respectă toate tradițiile,se află toată seara lîngă dvs: hora,sîrba,dansuri țigănești,vals,tango,dansuri de club,orientale- în concluzie,totul depinde de alegerea dvs.

 

Dansul Mirilor

Când dansul de nuntă a devenit relevant în Moldova, profesorii noștri, la cererea clienților, au început să predea arta dansului de nuntă. Am încercat să organizăm cele mai bune spectacole, am studiat cu profesori străini, am susținut seminarii, la final am ajuns la concluzia că nu există nicio limită la perfecțiune și am început să pregătim absolut totul: dans mixt de nunți, vals de nuntă, tango de nuntă, latină de nuntă, nunta jazz, nunta foxtrot, cha-cha-cha. Orice dans pentru orice gust poate fi comandat. În acest moment, fiecare profesor pregateste aproximativ 50 de cupluri de dans pe sezon.

Efecte speciale + fum Greu. Compania noastră a fost una dintre primele din Chișinău care a oferit servicii de iluminare și acompaniament pentru primul dans al tinerilor cu fum intens.


Și, bineînțeles, cel mai bun moderator de la compania noastră, Eleonora Bagirova, care vă va face sărbătoarea cu adevărat organizată și de neuitat. De asemenea oferim și serviciile de DJ și muzicieni.

Pe curînd la nunți


De asemenea putem să vă ajutăm cu: valsul mirilor,fotografii pentru nuntă,video filmări la nuntă, dansatori la orice sărbătoare, floristică, prezentatori ce vorbesc(prezintă)în limba rusă, romănă, engleză, muzicanți, amenajarea și decorarea sălilor. Toate acestea în Moldova și peste hotarele ei!

Servicii la ceremoniimoldova: foto, video, montare, dansatori, dansuri Chisinau, dansatori la ceremonii, dansul mirilor, dansatori la nunta, dansul pinguinelor, dansul,avem facebook.

 

Pe curînd la nunți 069256477, Dmitri Grabovschi oficiu Chisinau Moldova

Dansatori la nunti, foto videola nunti efecte speciale, moderator,Dj, fum greu, muzicanti in Moldova la nunta, dansul Mirilor in Chisinau