Merita sa comandati dansatori profesionisti la nunta dvs?

Trebauie sau nu trebuie sa comandati o show-programa de dans la o ceremonie?

Daca la dvs a intervenit o astfel de intrebare referitor la show-programa atunci cind organizati un jubileu, corporativ, nunta, cumatrie, noi va putem cu usurinta sa va ajutam sa rezolvati acest subiect.

Primul lucru din cauza caruia unii nu comanda dansatori este ca persoanele date doresc sa economiseasca. Daca doriti sa economisiti trebuie sa va ginditi foarte bine si sa decideti daca doriti bine sa mincati sau sa bucurati invitatii dvs?

 

Show Ballet “Exclusiv” are o experinta mare in acest domeniu si poate sa raspunda la aceasta intrebare: Mai bine sa economisiti pentru masa de sarbatoare, decit pentru show programa, deoarece deobicei ramine foarte multa mincare dupa sarbatoare si oricum nu aveti ce face cu ea, dar problema nu consta in mincare. De exemplu, persoana a mincat un pic, a dansat un pic, chiar si daca persoana nu danseaza atunci ce facem? Oaspetii de acest gen se vor plictisi? Anume in astfel de momente vin in ajutor dansatorii profesionisti ai show balletului “Exclusiv”.

 

In al doilea rind- gindirea gresita.

Multe persoane care organizeaza sarbatoarea sunt de parerea ca va fi oricum vesel si fara dansatori. Nu ginditi ca daca dvs va ve-ti simti vesel, atunci si oaspetii dvs se vor simti bine. Orice oaspete trebuie impresionat, distrat,de asemenea invitatii dvs nu trebuie sa se uita doar in farfurie sau doar la dvs, ei mereu trebuie implicati in diverse activitati, sau cel putin sa priveasca o show programa diversificata.

Greselile comise cel mai des la comandarea dansatorilor:

 

1)    Indiferenta fata de grupele de dans. Unde observam noi aceasta indiferenta? Acest lucru observam atunci cind dvs comandati o moderatoare profesionista chiar si una incepatoare si incepeti cu ea sa comunicati si aceasta va propune multe lucruri si dvs sunteti deacord cu ea in toate. De asemenea, ea va propune dansatori si dvs fara ca sa vedeti profesionalismul acestora sau dansurile acestora sunteti de acord cu moderatoarea si ii comandati. Indiferenta dvs se vede prin faptul ca nici nu insistati sa vedeti cine sunt dansatorii dati si ce programa poate sa va ofere. Daca dvs achitati moderatoarei banii pentru dansatori, oricum trebuie sa insistati sa vedeti video la programa acestor dansatori.

2)    Indiferenta fata de numerele de dans. Dvs cind alegeti dansatorii la diferite ceremonii cum ar fi: nunta, cumatrie, corporativ, zile de nastere, ca si foto-video servicii, le alegeti asa “ca sa fie”. Dvs a-ti comandat si sunteti linistiti. Dar ce dvs a-ti comandat? La noi in Moldova 99% din toate colectivele de dans danseaza doar dansuri populare  si tiganesti, adica au o programa obisnuita de care unii sunt chiar si plictisiti. Desigur dansurile populare sunt traditionale si fara ele nu se poate, dar totusi ginditi-va cite stiluri de dans exista si cite dansuri originale dvs puteti privi la ceremonia dvs: dansuri latino-americane incendiare, dansuri de gala, dansurile lumii ca Can-Can, Spaniol, Orientale, dansuri cu atribute, show programa pentru copii si multe altele.

 

“Cine cauta gaseste”, deci cautati dansatori creativi si foto-video operatori, deoarece este foarte important ca ceremonia dvs sa fie petrecuta la toate 100 %!!! Succes...

 

Studioul de dans “Exclusiv” www.dance-moldova.md / Invatarea primului dans al mirilor/

Servicii foto-video in Chisinau de la “Exclusiv” www.foto-moldova.md

Dansatori si efecte speciale www.vipsvadiba.md