Spectacole de dans la evenimentele de Anul Nou. Moldova

Spectacolul de dans la petrecerea corporativă de Anul Nou de la Show baletul Exclusiv.


În ultimul timp, petrecerile corporative de Anul Nou au devenit foarte populare în țara noastră. Care, dacă nu acesta cu adevarat magică sărbătoare, ar fi cel mai bun motiv pentru a aduna întreaga echipă și a vă distra! În funcție de bugetul alocat pentru astfel de seri, sunt invitați adesea vedete pop și diverse echipe de spectacol. Comanda unui spectacol de dans, la așa sărbătoare, este o idee minunată de a diversifica orice eveniment!

Spectacolul de dans la evenimentul dvs. poate fi nu doar o minunată pauză între stadiile sale principale, nu este doar o modalitate minunată de a distra participanții, de a adăuga o atmosferă de vacanță, dar este, în primul rând, un frumos spectacol minunat care va lăsa amintiri vii participanților săi. La urma urmei, dansul unește în sine muzica și spectacolele, frumusețea mișcării și realizările sportive. Programul spectacolelor este extrem de variat; oferit de Show baletul Exclusiv.

"Exclusiv" este un bliț strălucitor de frumusețe, grație, emoții indescriptibile și muzică veselă pe care oaspeții dvs. și-o vor aminti încă timp îndelungat. Grăbiți-vă să comandați înaintea altora (suntem singuri și, de regulă, apar mulți clienți mai aproape de Anul Nou - sunați anticipat!)

 

 

-Întâlnirea oaspeților în costume de Alba ca Zăpada, Brazilia, costume de bal și moderne - la alegere

- Spectacolul Albei ca Zăpada

-Spectacolul Braziliei

-Spectacolul limbo

-Spectacolul flashmob

-Spectacolul kan kan

-Spectacolul India

-Spectacolul Fanului, Aripi

-Spectacolul dansurilor de salon

-Spectacolul dansurilor de bal si latino

-Spectacolul rock n roll

-Spectacolul tango

-Spectacolul kalinka

-Spectacolul dansului popular

Orice dans la alegere

Dansatori pentru evenimente, dansatori la nunta, dansati la nunti, dansuri Chisinau 069256477