La comanda

Programă tradițională pentru nunți în Moldova

-          2 perechi de dansatori дф тгтеф (4 persoane) dansează toată seara;

-          Întîlnirea oaspeților, respectarea tuturor obiceiurilor moldovenești;

-          Colacul miresei, îmbrăcarea nasilor cu prosoabe, Hora Mare, Podul de Flori, închinarea colacilor la MasaMare, închinarea cadourilor pentru părinți de la mire și mireasă;

-          Show-programa de la 2 pînă la 10 dansuri( Latino, Dansuri Orientale, Dansuri Moldovenești, dansuri Țigănești, Europene, Tango, dansuri populare și altele);

-          Dansuri cu oaspeții.

 

Dansuri la comandă

Dacă dvs aveți o ceremonie, nuntă, cumătrie sau jubileu și dvs v-ați săturat de aceleași dansuri care se întîlnesc la fiecare nuntă, adresați-vă la noi și noi vom crea o programă sub gustul dvs.

Carnaval Brazilian la comandă în Moldova

1) Acum și în Moldova puteți întîlni un adevărat Carnaval Brazilian incendiar. Ritmurile incendiare a Braziliei și, cel mai principal, frumoasele figuri ale sambei braziliene va impresiona pe toți spectatorii atît din Moldova, cît și peste hotarele ei. Atunci cînd priviți astfel de spectacol, puteți să trăiți adevărate emoții și nici nu veți putea să vă abțineți de  dansat. Frumoasele braziliene din Moldova, îmbrăcate în costume frumoase făcute din pene gigantice de la păsările rar întîlnite, exotice, cu cea mai mare plăcere vă vor susține și vă vor învăța pașii de bază a acestui dans profesional.

Priceput în toate tradițiile latino-americane și în arta carnavalului brazilian, show-balet-EXCLUSIV, va ajuta pe toți doritorii să organizeze un adevărat Carnaval Brazilian la ceremonia dvs!

Mișcările dinamice și dansurile profesionale pot fi dezvoltate în urma frecventării diferitor clase de masterat.

Programa Show-ului Brazilian din Moldova-TROPICANA, poate fi ales conform tipului de ceremonie, deci poate fi împărțită în anumite blocuri și pot a fi alese diferite costume care se potrivesc perfect cu ceremonia dvs.  Dansatorii pot să întîlnească oaspeții la începutul ceremoniei, de asemenea să participe la sărbătoarea dvs creînd o atmosferă exotică de vis.

2) Latino show la nunți și corporative + Master Clas

Perechea profesională pe dansuri latino-americane, Dmitrii și Anastasia Grabovschi, vă oferă un show personal pentru astfel de ceremonii ca nunți, serate, concerte ș.a. Ei au o experiență de 5 ani. Au dansat în diferite restaurante și cluburi a Moldovei, Chișinău și peste hotare.

În prezent perechea aceasta dansează o programă nouă, ce cuprinde o mulțime de dansuri latino-americane, pentru fiecare dans diverse costume aprinse și originale și cu o muzică aleasă în special pentru a crea o atmosferă de vis. În programa standart intră 5 dansuri: samba, passodoble, cha-cha-cha, rumba, jive.

Numărul dansurilor poate fi mărit conform dorinței dvs. De asemenea, este posibilă organizarea balului din 3 perechi și mai multe. Durata unui dans este de 3-5 min.

De asemenea, este posibilă ieșirea și în alte orașe, organizarea Claselor de Masterat.

3)  Noi avem în colectiv o dansatoare profesională, care se ocupă cu dansurile orientale timp de 5 ani,

 

 

dansează în diverse cluburi, restaurante din Moldova și Chișinău. Înfățișare plăcută, costume frumoase și accesorii necesare pentru show. Dans cu evantaiele, cu oaspeții, mirele și mireasa, nanașii și vorniceii.

4) Dans Clasic Indian

 

Dansul Indian- unul aprins, uimitor, capabil din prima clipă să seducă și să facă să te îndrăgostești în el. Chiar și acea persoană, care niciodată nu a fost în India va prețui frumusețea și iscusința dansului clasic din această țară fermecătoare.

Plastica și grația, mimica și pozele canonice ce reprezintă zeități, muzica fermecătoare din India de Vest, costumele viu colorate și machiajul aprins al dansatoarelor-  toate acestea, de asemenea și emoțiile și sentimentele redate în timpul dansului, pe mult timp vor rămîne în adîncul sufletului fiecărui spectator.

Prezentația are loc în costume tradiționale, decorații și accesorii sub o melodie indiană plăcută.

Ofertele noastre:

  • Prezentări solo;
  • Un dans indian de nuntă cu elemente tradiționale a unei ceremonii de nuntă;
  • O programă de concert care durează pînă la 1 oră;
  • Organizarea și petrecerea ceremoniei în stil indian.

 

O programă poate să cuprindă:

  • Prezentarea, care cuprinde 1-3 dansuri(durata dansului de la 2 pînă la 5 min);
  • Un dans  de nuntă indian cu elemente tradiționale indiene;
  • Prezentarea, care cuprinde 4 și mai multe dansuri cu schimbul costumelor.