despre nunta voastra in chisinau Moldova

Interesant

Discuția despre paharul plin sau paharul plin pe jumătate este veșnică, ca și lumea. De asemenea ca și discuția referitor la întrebarea – Avem posibilități să găsim în Chișinău perechea potrivită vîrstei noastre?

Singurătatea și bătrînețea în Moldova- practic sunt sinonime. Cu bătrînețea în singurătate, pe noi ne speriau- și încă ne mai sperie- toți cei care nu-i este lene... Eu acum mi-am amintit o glumă- despre un burlac fericit în singurătatea sa și prietenii săi care îl speriau cu faptul că atunci, cînd va fi pe patul de moarte, nimeni nu-i va aduce un pahar cu apă, dacă îi va fi sete.

El s-a căsătorit, a făcut copii... Toate aceste prin greutățile unui om singuratic: << Nu-mi plac copiii! Nu iubesc și oamenii- NU IUBESC!>> Dar cînd se gîndește la moarte, nici nu-I este sete... Mi-am amintit de acest lucru deoarece, ar fi bine să deosebim cîteva lucruri referitor la căsnicie și dacă căsnicia dvs este cu adevărat o necesitate? Sau este un ordin din partea mamei sau a bunicii, care toată viața și-au petrecut-o în căsnicie și lor cu adevărat, îi era frică să se gîndească că pot trăi fericit o viață și fără ștampilă în pașaport?!

Mai ales cînd dvs aveți mai mult de 40 de ani, deci pe soțul dvs singuri l-ați alungat, chiar și a-ți fost fericită referitor de acest fapt, dar mai tîrziu a-ți început să vă faceți griji despre apariția așa numitor frămîntări a întrebării- Bătrînețe în singurătate. Și în ultimii ani căutați un canditat demn de a fi soțul dvs.

Pot chiar acum să vă spun sincer o prostie adevărată? Deci mă voi gîndi să alcătuiesc ceva curajos. Cînd dvs v-ați căsătorit pentru prima oară, persoana dată va plăcut repede și mai ușor decît acum. Dvs erați tinără, naivă și a-ți trăit cu sentimentul- fără intenții serioase pînă la sfîrșitul vieții. De aceea și a-ți ales soțul, mai degrabă, cu inima. Sau cu trupul?Fără îndoială, nu cu capul.

Iar acum aveți practică. Sunteți matură, trează, serioasă. Iar acum ce doriți de la viitorul partener a dvs? Ce principii ve-ți pune la bază ca să deveniți satisfăcută de căsnicie? Dacă sincer veți răspunde la această întrebare, considerați că jumătate de cale e parcursă.Eu, deci voi presupune în continuare- mai degrabă dvs veți răspunde că în primul rînd, dvs aveți nevoie de susținere și ajutor. Deci, cît de complicat îi va fi candidatului dvs referitor la așteptările și închipuirile care le-ți făcut?

Dacă dvs căutați partener din categoria dvs de vîrstă, acești bărbați sunt practic toți cu experiență. Ei, cu siguranță sunt devorțați. De asemenea, ei pot avea și fructe lăsate din dragostea anterioară. Fostele lor soții, după părerea mea, sunt foarte bucuroase că au scăpat de ei.Ei de acum au gustat din plin din libertatea vieții, deci și-au întors prețul cheltuit pe căsnicia nereușită, cu ajutorul atracției, bărbăției și a sexualității lor. Ei din categoria- Gunoiului folosit, au ajuns în categoria- Venitului prețios. De aceea, cînd ei aud față în față de la alesele sale fraza- Vreau să mă sprijin pe tine toată viața, ei cu siguranță nu se simt bine... Ei doar au încercat la timpul lor, dar încercările lor s-au transformat în eșecuri. De asemenea și ei au astfel de cerințe, să-și găsească un loc comfortabil și călduț.

Sau acești bărbați încă mai trăiesc în căsnicia lor pustie și nefericită. Deci ei au nevoie de legături cu alte femei, ca să se simtă cowboy-ul din publicitatea  Malboro- deci astfel ei vă trezesc puternica dorință să-i prevatizați. Soția lor e acasă, chinuită de atîta lucru, pe lîngă casă, cu copilașii. Acasă, el în primul rînd, este suportul și ajutorul. Cu dvs el se simte un erou romantic sau jertva situațiilor, sau altcineva- depinde de posibilitățile lui de creativitate la tema – Eu și Femeile mele.

Așa erou, e cu siguranță departe de ideea de a vă propune dvs mîna și inima. În primul rînd, pentru că părțile acestea sunt  demult și sigur ocupate. În al doilea rînd, pentru că dvs îi trebuiți cu totul pentru alte lucruri. Dacă vă gîndiți la sex-nu a-ți ghicit deloc. Desigur și pentru sex,dar mai întîi de toate, ca el să se simtă în ochii dvs atrăgător, sexi și de preț. De asemenea, ca el să simtă de la dvs susținere referitor la demnitatea personală.

Poate ar trebui de aici să deduceți și o lecție- dacă dvs mai sunteți împreună cu soțul dvs, atunci ar trebui să vă întrebați: Poate soțul meu nu e atît de rău? Și chiar ma mult să spun, e destul de bun? Cu siguranță, din partea doamnelor necăsătorite și singure de vîrsta dvs, acesta ar fi răspunsul. Desigur, el noaptea forăie, prea mult mîrîie, uită de ziua dvs de naștere și o șterge cu bărbații la pescuit în weekend. El refuză să facă algebra cu Mișa și nu merge la  ședințele cu părinții la grădinița unde învață Mașa. Pe lîngă toate acestea, dvs aveți și o părere bună despre el, nu-i așa? Cu totul altfel de amintiri?În general, el este aproapele dvs. După părerea mea, 10 ani sub aceeași plapumă, noi așa ne amestecăm unul cu altul, încît adevărul devine aproapele nostru...

Desigur, analizele mele nu sunt pentru toți. Și slavă Domnului. De ce eu întreb toate aceste lucruri? Deoarece, posibil el să aibă frica de Bîtrînețea în singurătate? Poate și de alte probleme, mult mai dramatice, care îi frămîntă mintea? Poate din alt motiv? Mai ales dacă dvs vă aflți acum aici- din plin independente,mai mult ca atît puteți să vă întrețineți singură, aveți un cerc bun de prieteni și destule motive ca să vă stimați în în statutul dvs de- divorțată.

Iar despre frica de a fi singur la bătrînețe, cum să te înțelegi cu ea- sau să te lupți cu ea? Noi data viitoare vom discuta această problemă.

Succes!!!!!!!!!!!!