Copii - dansatori la nunti si cumatrii si orice evenimente in Chisinau!

Сopii-dansatori la ceremonia dvs!

Felicitam toti clientii nostri care doresc sa faca din ceremonia lor un adevarat show vesel si interesant, neobisnuit. Acum pentru dvs pot sa danseze nu doar dansatorii profesionisti maturi, dar si stelutele mici ale studioului de dans “Exclusiv”. Dansurile aprinse, incendiare ale micilor dansatori vor infrumuseta orice ceremonie ca nunta, cumatria, ziua de nastere, botezul. Oaspetii dvs vor ramine placut surprinsi de grupa mica a showballetului “Exclusiv”. Intelegem cu totii ca copiii-dansatori danseaza perfect si profesional pe toate scenele Moldovei, la cele mai incendiare nunti, la cele mai vesele si moderne cumatrii si la alte ceremonii. Dvs puteti sa alegeti orice dans din show-ul copiilor, copiii danseaza toata programa latino-americana la alegere ( dansul cha-cha-cha, samba, rumba, jive,mambo, salsa), de asemenea copiii vor prezenta un master-class la programa europeana care include: valsul lent, vals vienez, tango si quickstep. Copiii vor indeplini toate dansurile cu cea mai mare placere, deoarece ei prefera sa faca acest lucru si sa daruiasca zimbete tuturor.

O astfel de show-programa este cel mao bun cadou pentru dvs, pentru apropiatii  si prietenii dvs.

Dansuri pentru copii!

Atentie! Daca faceti comanda la show- programa indeplinita de stelutele mici la ceremonii, dvs primiti un abonament cu reducere 50% in grupa mica a showballetului “Exclusiv”!!!!


 

 

 

 

Copii dansatori la nunti si  cumatrii in Chisinau! Emisiune o Noua zi  canal2 ,   prima Ora - Prime , Buna la RTR , Доброе Утро  - СТС,  Jurnal tv- Jurnalul copiilor , Fesrtival-Ciresarul,  Acasa devreme, Arina Grabovscaia & Balan Dan Dansatori la nunti cumatrii in Moldova