Foto video, dansatori, primul dans, efecte speciale, moderator in Moldova Chisinau

 

Faceti comanda dansatori, foto video, efecte la noi si primiti cadou 50% recucere! 1.01-31.05

Super propunere  cu ocazia sarbatorii de14 februarie de la Scoala de dans "Exclusiv"- Vino la dansuri impreuna cu iubitul/iubita si primesti al II-lea abonament timp de 1 luna pentru antrenamentele de dans in studioul "EXCLUSIV"!


Atentie!!!
Super propunere in anul 2017 de la Exclusiv Group- daca faceti comanda la foto-si video servicii pina in luna aprilie 2017, dvs primiti 50% reducere pentru un incendiar show de dansuri braziliene. Grabiti-va!


 

1)      Persoanele care sunt cointeresati de dansatori la ceremonii și show-programă- acum  în luna mai, pechetul minim costă doar 170 de euro

-          prețul real în sezon costă minimum 200 de euro, ce intră în acest pachet econom? ( două perechi, respectarea tradițiilor, toată seara dansatorii lucrează la sărbătoarea dvs, 2 dansuri din programă- vals și dans moldovenesc+ întîlnirea oaspeților și dansuri cu oaspeții)

 

 

1,2) Atenție- ducem la cunoștința dvs , dacă faceți comandă la filmările foto-video, dansatori sau show-programa,de asemenea învățarea dansurilor pentru miri sau ceva din floristică, dvs automat primiți o reducere comună la toată comanda!

Oferta este valabilă pe luna ianuarie si februarie!

 

2)      Atenție clienților din școala de dans- dacă dvs veniți la dansuri cu partener și cîndva a-ți dansat ,atunci dvs primiți un abonament gratis în studio-ul de dans pe o lună și reducere pentru lecții individuale.

Oferta este valabilă mereu, numai dacă aveți intenția să participați la concursuri!

 

3)      Atenție- filmările foto și video în luna mai acum costă doar 250 de euro (prețul real 350 euro)

 

4)      Atenție- Dacă dvs aveți nevoie de un dans de nuntă – îl puteți primi cu o foarte mare reducere!

Achită deodată pentru abonament 600 de lei și primești  fiecare lecție la prețul de 150 de lei, în loc de 170 .

- Pentru fiecare 4 lecții, dvs economisiți 100 lei

 

5)ATENȚIE – STIMAȚI CLIENȚI! VĂ ANUNȚĂM CĂ dacă faceți comandă la foto-video filmare, dansatori sau show-programă, de asemenea și învățarea dansului mirilor, dvs automat primți o reducere comună la toată comanda!

OFERTA ESTE VALABILĂ PENTRU LUNA ianuarie 2017!

6) ATENȚIE PENTRU CLIENȚII DIN ȘCOALA PROFESIONALĂ DE DANSURI – dacă dvs veniți la dansuri cu partener și cîndva a-ți dansat, atunci primiți abonament gratuit în studioul de dansuri pe o lună și reduceri la lecții individuale.

OFERTA ESTE VALABILĂ MEREU NUMAI DACĂ AVEȚI INTENȚII SĂ PARTICIPAȚI LA CONCURSURI!

7) ATENȚIE- FOTO ȘI VIDEO FILMARE ÎN LUNA APRILIE COSTĂ DOAR 250 EURO (Prețul real este de 350 de euro)

8) ATENȚIE- DACĂ DVS AVEȚI NEVOIE DE DANSUL DE NUNTĂ- puteți să-l primiți cu reducere mare.

Achită deodată pentru abonament 600 de lei și primești fiecare lecție cu prețul de 150 de lei, dar nu cum se cuvine-170 de lei lecția.

- pentru fiecare antrenament economisiți 100 de lei!!!