Fum greu in Chisinau.

Închirierea de fum greu în Chișinău.


Fumul gros este cel mai frumos și mai întrebat efect special la orice eveniment, și mai ales la o nuntă, sub formă de ceață densă, care, desigur, dacă este de înaltă calitate și manipulată de profesioniști, se întinde pe podea fără a se ridica undeva în sus.

Întâlnim fumul greu din ce în ce mai des la diverse sărbători, deci nu este atât de nou dintre efectele speciale, dar este încă foarte impresionant și este considerat unul dintre cele mai populare.

 

Particularitatea fumului greu este capacitatea de a acoperi podeaua, creând un covor aeros moale ca un anturaj. Creează o atmosferă emoționantă și specială, fiind foarte potrivită pentru primul dans al noilor soți. Este ca și cum ar atrage îndrăgostiții cu atmosfera sa romantică, permițând să facă fotografii minunate, precum și să se bucure de un moment foarte interesant.


 

Fumul greu este făcut pe gheață la minus 75 de grade. Acesta este generat de un aparat special, care are la bază gheață foarte uscată. Prin intermediul unei mașini speciale, această gheață este transformată repede într-o stare gazoasă. Acest gaz este mai greu decât aerul, deci acest fum se numește "greu" sau "josuț". Este complet sigur de utilizat, ceață joasă nu vă strică fotografiile, deoarece nu se ridică mai mult de 40-50 cm, ci mai degrabă este comandată să capteze toată frumusețea pe care mașina o creează fum.

 

Deoarece fumul rece impresionează pe toți și creează o atmosferă atrăgătoare, prin urmare, este comandat de către majoritatea tinerilor însurăței, nu numai din Moldova, dar și dindiferite părți ale lumii. El este nu doar spectaculos, ci și foarte accesibil: prețul democratic convine fiecărui dintre clienții noștri.

 

Compania noastră va prelua comanda dvs. cu plăcere și va transforma sărbătoarea într-un spectacol de neuitat cu o frumoasă amintire în fotografii și clipuri video. Atenție, atunci când comandați serviciile foto-video a companiei noastre "Exclusiv Group", beneficiați gratuit de o mașină de fum. Costul fumului greu = 70 de euro, deci e o economie drăguță. Sau, există o altă promoție pentru nuntă - atunci când comandați echipamente de iluminat pentru întreaga seară a celebrării - fum greu ca cadou!

 

Sfaturi pentru clienții noștri):

 

- Sunați-ne din timp, astfel încât nu numai generatorul de fum greu să fie accesibil în ziua de care aveți nevoie dvs., dar și sistemul extensiv de reducere să fie valid.

 

- Dacă banchetul de nuntă nu va avea loc în sala restaurantului, ci în aer liber, trebuie să vă asigurați în prealabil că va exista acces la rețeaua de electricitate.

 

Vă reamintim că anume la noi puteți să comandați ieftin echipamente diverse (lumini, havuzuri reci - care servesc ca un efect special și șic în realizarea primului dvs. dans, va provoca o explozie de emoții tuturor oaspeților; servicii cum ar fi: filmare video de către "Exclusiv Group" (echipă de film cu experiență vastă și bun gust, training pentru primul dans - profesori competenti vor lucra cu dvs. - antrenori de lungă durată care formează campioni în categoria dansului de bal sportiv, vă vor selecta cu ușurință și vă vor sfătui acompaniament muzical care se va potrivi și vă va plăcea ție și celeilalte jumătăți, precum și pe cea mai delicată și mai rafinată coregrafie necomplicată. Școala de dans este situată atât în regiunea Botanică, cât și în centrul orașului Chișinău. De asemenea, puteți să comandați de la noi făimosul Balet Exclusiv, cunoscut în Moldova, care nu numai că va ajuta să faceți sărbătoarea mai vie și bogată, ci și vă va ajuta la capitolul organizare. Cea mai bună echipă de dans din Chișinău cu cel mai variat program.

Comandând serviciile noastre, beneficiați nu numai de o reducere atractivă, ci și de calitate, siguranță și, cel mai important, profesionalism.