Cel mai splendid dans al tinerilor însurăței, Primul dans – cursuri în Chișinău.

A învăța un dans gentil, delicat și, în același timp, original și neobișnuit este posibil.


dacă sunteți ajutați de coregrafi profesioniști care au nu numai experiență în predare, ci și o abordare corectă a cuplurilor începătoare, și să nu uităm că la urma urmei, adulții au uneori dificultăți în a face primii pașii deși foarte simpli. Pentru fiecare pereche, antrenorul își alege propria coregrafie specifică, cel mai important lucru din producția dansului nu este o figură complicată, complexă, care va fi dificil de realizat și realizat într-un timp scurt, dar mișcările frumoase, ușoare și blânde care vor fi cu adevărat urmărite.

În mod obișnuit, noii soți se adresează la noi cu 2 săptămâni înainte de nuntă sau chiar cu o săptămână, - un timp adesea prea scurt, pentru a deduce și corecta dansul. Nu este întotdeauna ușor să proiectezi un număr de dans în grabă, mai ales când oamenii nu sunt dansatori, este poate chiar riscant. Cel mai bun lucru este să aplici pentru o lună și jumătate, nu există astfel de turbulențe, iar noii căsătoriți pot învăța calm orice coregrafie și chiar cu sprijinul necontenit pentru figurile complicate pe care le va coregrafia antrenorul.

Studioul nostru de dans este situat atât în centrul orașului, cât și la Botanica. Zonele convenabile, sălile confortabile, abordarea profesională vă vor da putere și încredere în studierea coregrafiei. De asemenea, formatorii noștri vă pot sfătui nu numai muzica pentru a crea un dans, dar vă vor sfătui și efectele speciale care vă vor îmbunătăți dansul și ascunde neajunsurile. E vorba de fum, lumini și focuri reci. Aceste efecte speciale ascund micile devieri din dans, mascând multe probleme, îmbogățind astfel producția, amplificându-i șarmul cu toate cele 100%.

Școala de Dans Exclusive în Chișinău / Moldova /. Dans pentru adulți și copii. Puteți contacta administrația Centrului de Dans "ExclusiveDance":

www.tantsi.md

Foto-moldova.md

Vipsvadiba.md

www.dance-moldova.md

Primul dans al Mirilor in Moldova – cursuri în Chișinău.