Dansul popular rusesc la ceremonia dvs

 

Dansul popular rusesc in Moldova

Dansul popular rusesc la ceremonia dvs

Daca va adresa-ti la studioul nostrum, dvs aveti posibilitatea sa alegeti orice show-programa dupa gustul dvs. De ce toti comanda dansatori la ceremonii? Raspunsul este ca doar dansatorii infrumuseteaza si inveseleste sarbatoarea dvs,iar cu dansatorii  showbaletului “Exclusiv” sarbatoarea dvs  devine una plina de farmec si cu adevarat originala.

Dansatorii, care sunt si coregrafii dansurilor din show-programa, in fiecare sezon isi modifica atit programa, dansurile, cit si costumele. Deci toti spectatorii ii admira, deoarece ei sunt cu adevarat intrebati la nunti, cumatrii,corporative, concerte  pentru show-urile spectaculoase si originale.

are foarte multe variatii de dansuri. Toate stilurile de dans sunt indeplinite la nivel professional.


Noul dans rusesc la ceremoniile din Moldova. Dansurile populare ruse- cuprind miscari vesele, jocuri, zimbete, glume si costume traditionale deosebit de frumoase. Dansul este unul incendiar cu muzica vesela, care are la baza o tematica foarte interesanta ce creeaza doar emotii positive. La toti invitatii dvs va aparea dorinta de a dansa impreuna cu colectivul “Exclusiv”.

Dansatori la nunti si cumatrii si Evenimente in Moldova, www.vipsvadiba.md  069256477