Cel mai original si cel mai Exclusiv dans al mirilor in Moldova

 

♥ Cel mai original si cel mai Exclusiv dans al mirilor ♥

Daca cu adevarat  doriti sa fiti un cuplu  cit mai original al serii dvs, atunci adresati-va la scoala de dans “Exclusiv”. Antrenorii din scoala noastra nu sunt doar profesionali, de asemenea ei pot sa alcatuiasca compozitii de dans cele mai moderne si contemporane. Aceasta inseamna ca dvs aveti ocazia sa pasiti odata cu timpul… Dansul nu este doar istoria dragostei dvs, de asemenea este un cadou deosebit pentru apropiatii dvs. In prezent nici o pereche nu danseaza dansuri simple, fara idei. Un dans trebuie sa fie in asa fel alcatuit pentru ca publicul sa-l memoreze pentru mult timp.

Pentru atentia dvs va reprezentam ultima noutate din lumea dansului- dansul mixat sau dans-show impreuna cu colectivul “Exclusiv”.

Pentru atentia dvs va reprezentam ultima noutate din lumea dansului- dansul mixat sau dans-show impreuna cu colectivul “Exclusiv”.

De asemenea, o noutate de ultima ora este dansul impreuna cu nanasii,cu vorniceii. Un astfel de dans este unul usor, se priveste perfect si muzica pentru dans este pe placul dvs.

Pentru a invata dansul mirilor ve-ti avea nevoie doar de 10 lectiii si ve-ti avea cea mai frumoasa si originala compozitie!!!!

Alege cea mai buna scoala de dans din Moldova- EXCLUSIV!!!!

Dansul mirilor in Chisinau, scoala de dans la Botanica si in Centru! 069256477