Dansuri pentru copii si adulti

Mega centru de dansuri – Exclusive Dance Studio ( Modova, Chișinău)

www.dance-moldova.md A fost fondat în anul 2009 ca club sportiv și de gală pentru studenți. De la început baza clubului o formau studenții, maturii și era doar programa ce constituia dansuri sportive și de gală. În timp ce colectivul din Chișinău își mărea orizonturile, tot mai mulți pedagogi se imlicau pentru a preda dansuri latino-americane, standart european, latino de club, dansuri de stradă, dansuri sportive și contemporane. Pedagogii noștri au creat noi stiluri de dansuri, frecventau diverse seminare la cei mai buni antrenori ai lumii și își apărau categoriile internaționale de arbitraj. În anul 2007 colectivul nostru s-a transformat într-un centru de dans Exclusive Dance Studio și prin conducerea lui Dmitrii Grabovschi Sergiu a fost înregistrat în Asociația de dansuri din Moldova.

În anul 2010 Exclusive Dance Moldova, pentru prima oară în republică, a organizat Dansuri de Gală pe fotolii pentru invalizi, lucru care de mult timp se practica în lume, dar nici un colectiv cu faimă nu a putut să organizeze astfel de dansuri.Mai tîrziu, Exclusive Dance își creează propria organizație Asociația de dans Sportiv din Republica Moldova Exclusiv în fața căreia se deschid multe posibilități.

Școala de dansuri din Chișinău Exclusive Dance se dezvoltă în toate părțile deschizînd grupe pentru toate vîrstele și atrăgînd pe cei mai buni pedagogi.

La momentul dat noi avem grupe pentru fiecare, de la cea mai mică vîrstă pîna la cea mai stimată.

 

Acum noi ne pregătim practic în toate direcțiile din domeniul dansului: dansuri de gală istorice, standart european, dansuri latino-americane, Salsa, Bachata, Merenga, Dansuri de Club,Latino de Club, chiar și BellyDance și HipHop. Pedagogii noștri sunt advărați profesionali, în grupe se practică atîrnarea individuală pentru fiecare atît în grupele începătoare, așa și cele cu practică. Dvs singuri puteți să vă convingeți în acest lucru vizitînd orele noastre!

Antrenamentele în centru se petrec în săli foarte comode ale Chișinăului, la timpul care vă convine ( mai detaliat apelăți la nr.060034049, 069256477). Sunt grupe în Centru, Botanica. Noi suntem cointeresați în clienți, care regulat frecventează orele de antrenament: o sistemă convinabilă vă poate ajuta să economisiți. Pentru participanții colectivuluiv de dans noi propunem, cu adevărat, condiții perfecte!

Devizul nostru: Niciodată nu e tîrziu să dansezi! www.TANTSI.MD

 

Bine a-ți venit în școala noastră de dansuri din Moldova!

www.tantsi.md, www.dance-moldova.com

dansuri profesionale în Moldova

Dansuri pentru toți

Dansuri pentru copii

Dansuri pentru maturi

Dansuri: populare, țigănești, orientale

Dansuri pentru copii, maturi, adolescenti in Chisinau Centru si Botanica

Acum practicăm multe stiluri de dans:dansuri de gală istorice (de epocă), standart european, dansuri latino-americane, Salsa, Bachata, Merenga, Dansuri de Club, Latino de club, chiar și BellyDance și HipHop.  Cha Cha Cha, dansuri de estrada, dansuri sportive, dansuri moderne, go-go, plastica, coregrafie.

https://www.dance-moldova.md/ www.TANTSI.MD

Atentie Formarea grupelor de dans in Chisinau 069256477 Dmitri Grabovschi