foto video servicii in chisinau moldova ieftine, servicii foto studia

 

 


Servicii  / Foto-video montare

 

Foto-video filmări profesionale înMoldova la prețul cel mai mic + în cadou

filmări într-un studiou professional

 

Pentru fiecare ceremonie, studioul nostru cu experiență de foto și video vă dăruiește a doua viața atunci cînd fixăm cele mai memorabile  și aprinse momente a vieții dvs. Pentru astfel de momente este necesar de maximă atenție- în acest caz noi vă ajutăm! și facem o adevărată poveste din toate clipele mult-așteptate.

Fără îndoială, datorită experienței noastre, noi vom transforma  toate dorințele și visele dvs în realitate.Noi  vom dărui dvs cea mai calitativă foto-video filmare din Chișinău și din Moldova. De asemenea, avem posibilitate să filmăm pe malul mării și pe malul Nistrului- cu ajutorul tehnicii moderne a studio-ului nostru din Chișinău.

Iar acum despre oferte:

(toate cadourile în timpul comandei pînă în luna iunie sau clienților permamenți!!!)

 

Pachet economic

-video montare cu cameră profesională 3CCD în formatul DV, cu folosirea luminii și a suportului, pe parcursul a 10 ore, montarea materialului filmat cu folosirea subtitrelor și muzicii, frontispiciilor și trecerilor, videoclipul de nuntă la începutul filmului, înscrierea filmului pe DVD, meniul pe discul DVD, alegerea episoadelor pentru film, prezentarea discului și design-ul copertei.Foto-500 buc. + tipărirea fotografiilor A4-1 buc.

Botezul și Cununia

-          În cadou o fotosesie în studioul professional din Chișinău;

-          În cadou o fotografie A4;

-          În cadou o copie a discului pentru prietenii dvs;

-          În cadou + adăugător o oră de montare;

-          În cadou 10% reducere;

-          În cadou dispoziția perfectă a lucrătorilor noștri.

Pachet Clasic

-          video filmare cu cameră profesională 3CCD în formatul HDV ( cel mai contemporan format la momentul actual din toate MONTĂRILE BLUERAY posibile și ÎNSCRIEREA PE DISCURI BLUERAY, cu folosirea luminii și suportului, pe parcursul a 12 ore, montarea materialului filmat cu folosirea subtitrelor și muzicii, frontispiciilor și trecerilor, videoclipul de nuntă la începutul filmului, înscrierea filmului pe DVD, meniul pe discuri DVD, alegerea episoadelor pentru film, prezentarea discului și design-ul copertei.Foto- 700 buc.+ tipărirea fotografiilor A4- 2 buc.

Botezul și Cununia

-          În cadou o fotosesie în studioul foto profesional din Chișinău;

-          În cadou 2 fotografii A4;

-          În cadou 2 copii a discului pentru prietenii dvs;

-          În cadou + adăugător 1.30 ore de montare;

-          În cadou 12% reducere;

-          În cadou buna dispoziție a lucrătorilor noștri.

Pachet Standart

-         video filmare cu camera professională 3CCD în formatul HDV, cel mai contemporan format cu înscrierea pe discuri BlueRay, cu folosirea luminii și suportului, pe parcursul a 14 ore, montarea materialului filmat cu folosirea subtitrelor și muzicii, imaginilor și trecerilor, vidoclipul de nuntă la începutul filmului, înscrierea filmului pe DVD, meniu pe discul DVD, alegerea episoadelor pentru film, prezentarea discului și design-ul copertei.Foto-800 buc. + tipărirea fotografiilor A4- 3 buc.

 

Botezul și Cununia

-În cadou fotosesie în studioul foto professional din Chișinău;

-În cadou 3 foto A4;

-În cadou 2 copii de discuri pentru prietenii dvs;

-În cadou + adăugător 1.5 ore de montare;

-În cadou 15% reducere;

-În cadou buna dispoziție a lucrătorilor noștri.

Pachet Premium

-          video filmare cu camera profesională 3CCD în formatul HDV, cel mai contemporan format cu înscrierea pe discuri BlueRay și cadou, un mic hard-disc de la compania Transcent- pentru ca materialul dvs niciodată să nu se piardă!

Folosirea luminii și a suportului, pe cît timp doriți, montarea materialului filmat cu folosirea subtitrelor și muzicii, imaginilor și trecerilor, videoclipul de nuntă la începutul filmului, înscrierea filmului pe DVD, meniul pe discul DVD, alegerea episoadelor pentru film, prezentarea discului și designul copertei.Foto-800 buc. + tipărirea fotografiilor A4-5 buc.

 

Botezul și Cununia

-În cadou fotosesie în studioul foto professional din Chișinău 1.5 ore;

-În cadou 5 foto A4;

-În cadou 3 copii a discului pentru prietenii dvs;

-În cadou + adăugător 2 ore de montare;

-În cadou 18% reducere;

-În cadou buna dispoziție a lucrătorilor noștri.

VIP Pachet

-          video filmare cu cameră profesională 3CCD în formatul HDV,cel mai contemporan format, cu înscrierea pe discuri BlueRay și în codou un mic hard-disc de la compania Transcent- pentru ca materialele dvs să fie în siguranță!

Folosirea luminii și a suportului, pe cît timp doriți, montarea materialului filmat cu folosirea subtitrelor și muzicii, înscrierea filmului pe DVD, meniul pe discul DVD, alegerea episoadelor pentru film, prezentarea discului și designul copertei. Foto- cite buc. doriți dvs + tipărirea fotografiilor A4- 8  buc.

Botezul și Cununia

-          În cadou fotosesie în studioul foto professional din Chișinău 2 ore;

-          În cadou 8 foto A4;

-          În cadou 5 copii a discului pentru prietenii dvs;

-          În cadou + adăugător 2 ore de montare;

-          În cadou 20% reducere;

-          În cadou buna dispoziție a lucrătorilor noștri.