Show Ballet “Exclusiv” si Clubul Mireselor Dansatori in Moldova

Clubul de Mirese este organizat pentru a ajuta viitoarele mirese sa-si planifice corect nuntile, sa-si aranjeze ideile, si in general ca sa fie principalul eveniment unul original si reusit.


De data aceasta Clubul de Mirese s-a petrecut in Bar-Bus si la acest eveniment au fost invitati faimisii  dansatori ai Show  ballet-ului "Exclusive" ,  Perechea de dans au demonstrat un master class participantilor clubului, de asemenea au organizat un mic concurs.  Perechile care au participat la concurs se straduiau foarte tare ca sa ocupe primele  locuri, deoarece cadoul pentru invingatori era - abonament  de antrenamente la Scoala de dans "Exclusiv" di Chisinau. Dansatorii din Moldova au oferit niste sfaturi referitor la tema  : daca este obligatoriu de comandat show programa la ceremonii , ce fel de show programa trebuie de ales si multe altele.

Deci mergeti intr-un pas cu Show -Ballet "Exclusiv"!!!

Succes si pe curind!!!

Show Ballet “Exclusiv” si Clubul Mireselor Dansatori in Moldova

Serviciile noastre -

Dansatori la Nunti Chisinau, Dansatori la nunti Falesti, Dansatori la nunti balti,dansuri populare, muzica de nunta, nunta anului, dansatori pentru nunta md, preturi artisti nunta, ansamblul Miorita si Exclusiv la nunta, o nunta perfecta, Show balet Exclusiv, dansuri indiene in Chisinau, dansatori in Moldova, Dansatori la corporative, dansatori la revelion Moldova 069256477 Dmitri www.vipsvadiba.md