Un party privat intr-un stil spaniol in incinta Hotelului “Diplomat Club”

Un party privat intr-un stil spaniol in incinta Hotelului “Diplomat Club”

 

Pentru a organiza un super party si o sarbatoare de neuitat ve-ti avea nevoie nu doar de un moderator profesionist care va conduce seara dvs, ci si de o show programa incendiara, originala, interesanta din partea show Balletului “Exclusiv”. Noi nu doar bucuram oaspetii cu programa noastra, ci si organizam diverse concursuri de dans pentru invitati, mici master-class-uri  intr-un stil latino-american,salsa, bachata, si in multe alte stiluri pe care le alegeti dvs.

 

In cel mai scump hotel din Chisinau ”Diplomat Club”, a avut loc recent un party privat in stil spaniol. Acum este ceva modern sa organizezi diverse petreceri intr-un stil anume si show ballet “Exclusiv” este la dispozitia dvs pentru a va ajuta si a colabora cu moderatorul dvs pentru a crea o atmosfera neobisnuita si cu adevarat vesela.

 

Bucataria spaniola de la hotelul “Diplomat”, moderatorul incendiary- Veceslav si nu in ultimul rind, show ballet-ul “exclusive”au creat o seara de neuitat si plina de momente frumoase si clipe memorabile.

 

Dansatorii din studioul nostru pot organiza orice petrecere in orice stil doriti. Daca doriti in Brazilia? De ce nu,un Carnaval Brazilian din partea dansatorilor a show ballet-ului “Exclusiv”, stil spaniel, o petrecere in stil indian si multe alte surprize. Vom fi bucurosi sa colaboram cu dvs!!!

Dansatori la nunti in Moldova 069256477