Special pentru SPLENDID interviu Dmitri Grabovschi (Dansul tinerilor in Chisinau)

 

Dansati istoria dvs de dragoste!  ♥


O nunta fara dansuri- nu este o nunta adevarata. Dar cel mai fermecator moment la nunta este considerat primul dans al mirilor.Dar cum sa demonstrezi prin acest dans o istorie de dragoste, daca nu poti deloc sa dansezi?In ajutor va vin profesionisti adevarati- dansatori cu un bagaj plin de cunostinte si experienta.

Intre cuvintele “ dans” si “ viata” putem punem semnul egalitatii, mai ales pentru Dmitrii Grabovschi. Dmitrii- presedintele Asociatiei de dansuri sportive din Republica Moldova, “EXCLUSIV”, campionul tarii noastre pe dansuri sportive.

Dmitrii mentioneaza ca dansul mirilor  este o misiune foarte importanta. Acesta nu trebuie sa fie un simplu dans, dar trebuie sa fie unul aprins, memorabil si cu elemente din show. Va intrebati daca este complicat de indeplinit? Va gresiti! Principalul este dorinta si atirnarea dvs la acest subiect.

La noi in tara nuntile ating un nivel inalt, mai ales in domeniul originalitatii si exclusivitatii. Deci, Dumirtru mentioneaza: “ De aceea noi ne staruim sa facem fiecare dans original si convingem perechile ca principalul in dansul lor sa fie ceva neobisnuit si exclusiv, cum ar fi o ridicare( da-da, nu trebuie sa va fie frica: noi vom alege o ridicare perfecta pentru perechea dvs.), muzica, elemente originale. Noi alcatuim nu doar un dans obisnuit- noi alcatuim o istorie de dragoste a doua inimi. Dar fiecare cuplu o are pe a sa!”

Dmitri Grabovschi (Dansul Mirilor in Moldova Chisinau)