efecte speciale la Evenimente

 

Planificaţi o nuntă sau о cumetrie? Sau poate o petrecere privată, o zi de naștere sau o petrecere corporativă?

Aveţi nevoie de componentele importante ale acestui eveniment. Acestea sunt efecte de lumină, fum, bule de săpun și artificii. Comandând efecte speciale ca bonus, veți primi și o arcadă din lumini.

Este benefic să colaborezi cu noi, pentru că oferim multe servicii. Aceștia sunt dansatori pentru sărbători, fotografi, videoclipuri și efecte speciale și antrenori, care vă învață primul dans, prezentatori, DJ. Totul pentru ca sărbătoarea Dvs. să fie o feerie adevărată.

Bucuroşi să vă pregătim nunta pe nota  10 sau mai mult!      Undele de  fum este un nou capriciu al tinerilor însurăţei.      Clăbucii de fum este cel mai frumos și spectaculos număr la un eveniment, mai ales la o nuntă.      Sub forma unei ceți dense, se lansează în  timpul valsării  primului dans al tinerilor sau la intrarea noilor căsătoriți în sală. Această ceață colorată este efectuată de profesioniști. Se răspîndeşte de-asupra podelei, nu se ridică în sus, nu are miros, se face pe bază de gheață uscată și este absolut sigură pentru sănătate. Nu este doar spectaculos, ci accesibil pentru toată lumea.