Orchestra prezidențială in Moldova si Show ballet Exclusiv (Dansatori)

Orchestra prezidențială a Republicii Moldova a împlinit 25 de ani


În legătură cu acest eveniment, muzicienii au organizat un adevărat concert, la care a participat ministrul apărării Eugene Sturza.

Orchestra prezidențială a devenit o carte de vizită atît pentru Armata Națională, cît și pentru întreaga țară.

Orchestra Prezidențială a Republicii Moldova a fost înființată la 7 noiembrie 1992 și este formată din 85 de persoane.

Pe parcursul a 25 de ani, muzicienii orchestrei prezidențiale au participat la festivalurile internaționale din Belgia, Franța, Germania, România și Federația Rusă.

Cu acest prilej, a fost organizat un concert la care au luat parte vedetele scenei moldovenești și Show baletul Exclusive. Show baletul Exclusive a fost bucuros să se afle pe aceeași scenă cu orchestra prezidențială, precum și să danseze niște numere sub acompanierea ei live.

Show baletul Exclusive vine întotdeauna cu numere senzuale și de neuitat, costume minunate, dansatori emoționali care va satisface orice spectator, chiar și cel mai exigent. Dansurile sunt diversificate, pe gustul fiecăruia, și se potrivesc oricărei vîrste.

Show baletul Exclusive dansează la cele mai diferite evenimente. El își iubește spectatorul care nu-și ascunde emoțiile pozitive. Dansatorii studioului de dans Exclusive se află într-un permanent schimb de energie, încărcîndu-se unii de la alții.

De asemenea, Show baletul Exclusive a împodobit minunata performanța a cîntăreței populare Elena Manciu și Marinei Filipovici.

Dansatori la nunti cumatrii si Evenimente in Moldova 069256477