Dansatori pentru o nuntă în Moldova - ce tradiții moldovenești pot îndeplini dansatorii?

Dansatori la nunti, cumatri si Evenimente inChisinau, Moldova la un pret rezonabil + Fum greu in cadou

Există o mulțime de tradiții moldovenești pentru nunți, cumatrii și sărbători, dar principalele care sunt deseori relevante la fiecare nuntă din Moldova sunt următoarele:

1) Întâlnirea oaspeților în costume naționale din Moldova (când sosesc oaspeții, Show balet Dansatori exclusivi stau lângă mirii în costume naționale moldovenești).

2) Podul de flori. Tr mirii merg la masă la începutul sărbătorii, tinerii și dansatorii stau unul față de celălalt, creând un coridor de flori).

3) Chef - la începutul sărbătorii, dansatorii dansează dansuri populare înveselind pe toată lumea.

4) Coloana miresei - decorată cu flori, realizată după muzica tradițională costropeți, în viitor, conform tradiției, mirii rup colacul miresei cu o mână și cine are piesa mai mare va fi proprietarul casei .

5) Colacul nașilor, spălarea mâinilor cu nașii. Înainte de masa mare (când oaspeții dau cadouri și bani tinerilor), se cântă muzică tradițională Doina și dansatorii aduc un ulcior cu apă caldă, limpede ca o lacrimă, iar mirii se spală pe mâini cu nașii, potrivit conform tradiției, se crede că banii ar trebui luați cu mâinile curate. După aceea, pe muzica costropeți, dansatorii aduc colacii și cadouri.

6) Înсusсritul, acesta este momentul în care dansatorii scot câte două suluri fiecărei perechi de părinți și cadouri deasupra sulurilor de la miri, le dau părinților și, conform tradiției, trebuie să facă schimb. Părinții mirelui cu părinții miresei - în acest fel, după cum spune tradiția, devin rude apropiate.

În plus față de aceste tradiții, există multe altele, dar la nunți se desfășoară mai rar, cum  Gaina, de exemplu, atunci când un pui decorat gătit este scos și mirele trebuie să-l răscumpere.

Pentru a comanda dansatori pentru sărbători în Moldova, Chisinau Show Ballet Exclusive, sunați la 069256477.

 

Dansatori, pentru o nuntă, în Moldova, tradiții moldovenești, cântă dansatori, dansatori pentru sărbători, dansatori la Chișinău