Zumba- dansuri pentru maturi in studioul Exclusiv Dance Studio Chisinau!

Zumba- un nou stil de dans in colectivul “Exclusiv” din Moldova!


Zumba-dansuri pentru maturi  in studioul Exclusiv Dance Studio Chisinau!

Programa fitness-dans pentru maturi! Danseaza si viata va deveni una mai interesanta si mai aprinsa, danseaza si slabeste impreuna cu colectivul “Exclusiv”! Toate virstele! Dansuri pentru maturi, dansuri pentru copii- Botanica, Centru.

ZUMBA- fitness bazat pe muzica latino-americana si internationala. Antrenamentul cuprinde atit ritmuri rapide, cit si lente care perfectioneaza corpul. Zumba este o combinatie dintre dansul energic si antrenament puternic, cele mai multe fitness miscari din lume!

Adultii se accepta de la virsta de 18 ani, deoarece aceasta virsta se considera deja una matura,dar in grupa avem toate virstele: 30 ani, 40 ani etc. Aceasta nu este un obstacol pentru a lucra ritmic si incendiary,deoarece absolut toate persoanele vin la antrenamente pentru a se invata sa danseze si sa se miste frumos. Mereu avem grupe incepatoare, dar persoanele care au mai multe rezultate si nivelul lor se ridica, atunci noi ii oferim o diploma si posibilitatea de atrece in grupa mai avansata. La orele de dans invatati aproximativ 20 de stiluri de dans, cum ar fi: Latino, Dansurile de Gala, Vals, Cha-cha-cha, Salsa, Bachata, Tango, Jive, Rumba, Rock&Roll si multe altele. Intr-o saptamina invatati un stil de dans, apoi alt stil si noi intotdeauna repetam tot materialul, deci chiar si acea persoana care nu a dansat niciodata are posibilitatea sa se invete sa se miste cu adevarat bine si frumos. Orele dureaza 1 ora, dintre care primele 10-15 min are loc incalzirea si intinderea/gimnastica, apoi celelalte 30-40 min invatati tehnica dansurilor si mici compozitii care mai apoi le dansati. De asemenea puteti sa veniti cu partener/partenera, dar nu este obligatoriu.

 

Daca doriti sa participati la diverse concursuri si concerte, noi putem sa organizam acest lucru, deoarece noi facem parte din organizatia international de dans.

In grupe sunt aproximativ cite 10-15 persoane, acest numar este destul de potrivit, deoarece noi avem sali mari, cu oglinzi, reparatie si sunt comfortabile pentru antrenamente. Avem grupe atit in Centru, cit si la sectorul Botanica. Paralel cu dvs, in salile vecine, de asemenea, pot sa se ocupe si copiii dvs, deoarece noi avem un vast program si stiluri diverse.

www.tantsi.md

Orele de dans se predau in limbile romana si rusa. 069256477 Dmitri

Dansuri pentru maturi in Chisinau, Latino, Populare, Orientale, Zumba, Strip plastica, go-go!

Dansuri pentru slabire si pentru perfectionarea corpului in studioul “Exclusiv”!