Dansul mirilor la nunta & Valsul mirilor in Chisinau, Moldova (Primul dans)

Dansul mirilor, Primul dans al mirilor

Dansul mirilor la nunta & Valsul mirilor in Chisinau, Moldova (Primul dans)

Dansul mirilor la nunta, valsul mirilor in Chisinau Centru si Botanica

Dansuri pentru nunta sau Dansul Mirilor-acum si in Moldova!Ce inseamna un dans de nunta? Aceasta reprezinta primul dans a cuplului, a mirelui si a miresei, anume cu un astfel de dans se incepe orice nunta atit in Moldova, cit si peste hotare. In ultimul timp, stilul de a mixa piese care a venit din America devine demodat. In prezent, mirii si miresele aleg pentru primul dans un stil ce descrie o istorie de dragoste. Nu este necesar ca dansul sa fie unul lent, puteti folosi astfel de stiluri ca: Tango, elemente din Rumba, chiar si Rock & Roll, quicqstep s.a.

Referitor la aceasta anuntam dragii nostri miri si mirese, nanasi si parinti- la momentul dat studioul nostru va ofera un nou stil pentru primul dans al mirilor, de asemenea si cu participarea nu numai a cuplului, dar si a dansatorilor profesionali, parintilor, nanasilor si vorniceilor.
Organizati-va un show extraordinar incepind cu primul dans a mirilor atit in Chisinau, cit si peste hotare!

Atentie! Atrage-ti atentia spre efectele special care evidentiaza toata frumusetea ceremoniei dvs si de asemenea pot face  dansul mirilor unul expresiv si de neuitat! Lumina, fum, bule de sapun, focuri de artificii de diferite inaltimi, artificii reci- toate aceste vor crea un show minunat. Priviti dansul mirilor pe site.

Pregatire:


Dar acum sunațiși faceți comanda:7 www.TANTSI.MD

invitam la dansuri Exclusiv

Dvs și dansul -  cel mai important și luxos decoraj a sarbatorii. Nu vă temeți de nimic, vizionați dansurile și imagini  video pe site-ul nostru și veniți cu curaj la școala noastră «Exlusive» www.TANTSI.MD, care se află  în centru Chișinăului, dar avem filiale șila Botanica, Telecentru și in Centru. Toate sălile sunt cu reparație euro și cu parchet și sunt dotate cu cel mai performant utilaj, imaginele sălilor le puteți privi pe acest site. Primul Dans, dansul mirilor Chisinau

Importă, puteți Dvs dansa sau nu, aveți auzi muzical sau nu- în acestă noi Vă ajutăm. Să nu gîndiți că Dvs vă ve-ți prezinta mai rău decît dansatorii, pe care vă veți comanda de la   noi, poate  și mai bine! Totul depinde de Dvs și de efortul depus la lecțiele de dans. Dvs ne veți întreba de cîte lecții este nevoie petru a învața cel mai simplu dans de nuntă și cît va costa lecțiile? Vă răspundem – pentru un abonament de 4 lecții este nevoie de 600 de lei și dansul va fi gata. În cazul de față merge vorba de un dans simplu, dar dăcă Dvs doriți un dans mai complicat,de exemplu: tango, quickstep, twist sau latino, va fi nevoie de mai multe lecții și abonamente. In timp scurt antrenorii noștrii vor invață pe dvs nu numai să va mișcați frumos, dar și să treceți peste frica pe care o aveți.  Cu întrebarea acesta este clar, dar Dvs ne veți intreba cu ce termen înainte de nuntă este necesar să vă adresați la noi pentru a învața un dans simplu pentru nuntă? Unii tineri se apropie de noi cu 2 zile înăinte de nuntă cu răgămintea de a crea un dans. E clar că timpul acesta este puțin și este necesar să vă apropiați cu  aproximativ 2-3 luni înăinte de nuntă. Timpul acesta este suficient pentru a crea un dans, în afară de  lecții, dansul se mai repetă și acasă,  dar înaite de nuntă, tinerii însuraței  mai comandă cîteva lecții de dans- acesta este cea mai  controlată și de folos metodă.

Următoarea întrebare va fi – la ce oră se petrec lecțiile și cine sunt antrenorii? www.TANTSI.MD

Cum a fost menționat mai sus, lecțiile se desfășoară în trei sectoare a orașului: Botanica, Telecetru și Centru (toate sălile sunt cu reperație euro și sunt dotate cu oglinzi) În timpul lecțiilor, în sala de dans este prezentă numai perechea dvs, deoarece aceasta este o lecție individuală. Timpul petrecerii lecțiilor se stabilește cu antrenorul,timpul care este comod pentru ambele părți. În colectivul de dans «Exlusiv danse» lucrează 10 antrenori cu nivelul de pregătire de la mediu pînă la înalt- sunt antrenori, care gătesc parechi prefesionale pentru concursuri, din acest motiv a pregăti un dans de nuntă nu este o problemă. Într-un sezon, un antrenor pregătește apoximativ 50 de părechi.

În ultimul timp și nașii,și părinții precum și oaspeții pregătesc dansuri- ca cadou pentru tineri.

Antrenorii noștrii pot crea dansuri la diferit nivel de complexitate, nu numai pentru nunți,dar și pentru diferite ceremonii,  pentru intrepreți,pentru prezentări la televiziune … etc.

Un moment important-dacă părechea Dvs va comanda de la noi 3 opțiuni: un dans de nuntă înMoldova, în Chișinău, foto-video, dansatori – primiți o reducere de 20%.

Serviciile noastre:

Noi va creem oricare dans la dorința Dvs:

*vals

*dansuri orientale

*dansul dragostei + mixat contemporan

*dansul lent «întîlnirea la doua inimi»

*dans incendiar «roc & roll»

*quickstep

*jazz

*combinarea la 10 cînteci în stil american

* nunta dansul pinguinelor

*lecții de dans

*dansul, etc.

* dansatori la nunti Chisinau

* dansul la nunta Chisinau

* Dansul mirilor chisinau

Chiar dacă Dvs nu va ma-ți ocupat înăinte de dansuri-acesta nu este o problemă, totul depinde de răbdarea și stăruința Dvs. Noi vom depune tot efortul și profesionalismul nostru pentru ca scopul Dvs să fie atins cît mai repede! Să știți-dansul este viață!

Studioul de dans  «Exclusiv dance» este posesor a unei colecții mari de melodii-vom fi bucuroși să vă propunem și să vă ajutam pe Dvs de a face o alegere corectă, de asemenea Dvs personal puteți să aduceți melodia  proprie care doriți și pe care déjà a-ți ales-o!

Vă putem să propunem:

-          mixarea diferitor melodii;

-          săli de dans performante în centru Chișinăului, dotate cu cel mai  performant utilaj.

Dansuri pentru nunta sau Dansul Mirilor-acum si in Moldova!


Ce inseamna un dans de nunta? Aceasta reprezinta primul dans a cuplului, a mirelui si a miresei, anume cu un astfel de dans se incepe orice nunta atit in Moldova, cit si peste hotare. In ultimul timp, stilul de a mixa piese care a venit din America devine demodat. In prezent, mirii si miresele aleg pentru primul dans un stil ce descrie o istorie de dragoste. Nu este necesar ca dansul sa fie unul lent, puteti folosi astfel de stiluri ca: Tango, elemente din Rumba, chiar si Rock & Roll, quicqstep s.a.
Referitor la aceasta anuntam dragii nostri miri si mirese, nanasi si parinti- la momentul dat studioul nostru va ofera un nou stil pentru primul dans al mirilor, de asemenea si cu participarea nu numai a cuplului, dar si a dansatorilor profesionali, parintilor, nanasilor si vorniceilor.
Organizati-va un show extraordinar incepind cu primul dans a mirilor atit in Chisinau, cit si peste hotare!

Dar acum sunați și faceți comanda:

069256477   www.TANTSI.MD

Invitam la dansuri Exclusiv